Soalan Lazim (FAQ)

Dibawah merupakan soalan yang sering ditanya:

CronPanda PRO – merupakan tools untuk memudahkan anda membuat sebarang update status (promosi,iklan,info,dll) ke akaun profile anda sendiri, ke facebook group, atau ke akaun PAGE yang anda monitor. Sistem akan post bagi pihak anda pada waktu yang anda tetapkan (tanpa had).

CronPanda PILOT – merupakan tools pelengkap kepada CronPanda PRO. Fungsi didalam CronPanda PILOT TIDAK SAMA seperti CronPanda PRO. CronPanda PILOT adalah tools untuk anda menambah friendlist, join group, auto like, auto comment & pelbagai lagi (10 tools kesemuanya). Anda boleh explore lebih lanjut disini.

Anda akan diberi tunjuk ajar didalam cara penggunaan Sistem CronPanda. Semua tutorial telah disediakan dalam bentuk Video dan dirakam dalam bahasa Melayu.

BOLEH. Sistem CronPanda merupakan Web Base Service. Ini bermaksud anda tidak perlu install sebarang software di Laptop/PC. Anda boleh gunakan sistem menggunakan Smartphone/Handphone atau apa jua jenis gadjet yang mempunyai talian internet & boleh akses ke website CronPanda.

Sistem CronPanda menggunakan API yang SAH daripada FaceBook. Ianya adalah mengikut terma & syarat facebook. Namun resiko tetap ada sekiranya anda tidak mengikut panduan yang telah diberi. Sehingga kini, belum ada pengguna Sistem CronPanda di BAN (permanent) oleh facebook.


Anda dinasihatkan tidak melakukan segala aktiviti terlalu laju (aggressive), posting terlalu banyak dalam 1 hari & menggunakan Video / Gambar yang sama untuk setiap posting.


Jumlah post yang selamat & mengikut terma FB adalah 50 post/aktiviti dalam 24 JAM.

TIDAK. Sebarang resiko adalah tanggungjawab anda sendiri.

TIDAK. Kami tidak menawarkan sebarang pakej LifeTime. Setiap Sistem CronPanda akan dikemaskini dari masa ke semasa bagi membolehkan setiap fungsi berjalan dengan sempurna.

Kemaskini Sistem CronPanda adalah PERCUMA.

YA,Support selepas pembelian disediakan. Link untuk menyertai Group Support Telegram akan diberikan kepada anda selepas pembelian disahkan.

Soalan anda masih belum terjawab?

Ada lagi soalan yang belum terjawab? Anda boleh hubungi saya secara terus di WhatsApp.